Μοσχάρι με σως κάππαρης

http://sydagesgr.blogspot.com/2016/10/mosxari-sos-kapari.html

Μοσχάρι με σως κάππαρης
Σε ένα μπολ, πρόσθεσε το κρέας, το λευκό κρασί, το δεντρολίβανο και το σκόρδο και κάλυψέ το με μια πλαστική μεμβράνη στο ψυγείο για 4 ώρες για να μαριναριστεί



Τσιγαρίστε το κρεμμύδι, την κάπαρη και τον κύβο
Σβήστε με το νερό και τέλος προσθέστε τη μουστάρδα, τον κουρκουμά και τον πουρέ πατάτας, ανακατεύοντας μέχρι να δέσει

Μόλις κρυώσει ελαφρά προσθέστε τον μαϊντανό και το σχινόπρασσο

Τέλος, ψήστε το κρέας σε προθερμασμένο φούρνο στους 230-250 βαθμούς, αφού πρώτα το έχετε στεγνώσει καλά από την μαρινάδα με απορροφητικό χαρτί

Για μέτρια ψημένο κρέας αφήστε το στο φούρνο για 20 λεπτά
Για καλοψημένο αφήστε το στο φούρνο 40 λεπτά 
Αφού ψηθεί, αφήστε το μέσα στο φούρνο για τουλάχιστον 10 λεπτά
Κόψτε το κρέας σε φέτες και σέρβιρετε με τη σως

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κιλότο
1 κούπα λευκό κρασί
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

Για την sauce

1 κρεμμύδι
4 κ.σ κάππαρη ψιλοκομμένη
7 κ.σ πουρέ πατάτας
1 κύβο βοδινού
1/2 ποτήρι νερό
1/2 κ.γ κουρκουμά
1 κ.γ μουστάρδα
1-2 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
5-6 κλαδάκια Μαϊντανό και σχινόπρασσο ψιλοκομμένο