Μακαρόνια στο φούρνο με λουκάνικα και πιπεριά
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε, τα λαδώνουμε και τα ρίχνουμε στη γάστρα
Προσθέτουμε πάνω από τα ζυμαρικά τα λουκάνικα, ρίγανη, τα ντοματίνια και το κασέρι. Κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 180oC για περίπου 20'
Υλικά
1 πακέτο βίδες ή φιογκάκια ή πέννες ή χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο
2 χωριάτικα λουκάνικα σε ροδέλες
1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
1 κίτρινη πιπεριά σε κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη
300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
300 γρ. κασέρι παραδοσιακό σε κυβάκια
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη