Ομελέτα με ντοματίνια και μανιτάρια


Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλτε το λάδι να ζεσταίνεται



Τσιγαρίστε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει και έπειτα προσθέστε τα ντοματίνια και τα μανιτάρια.
Σε ένα μπολ, χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και αδειάστε το μείγμα σας στο τηγάνι.
Ψήστε την ομελέτα για περίπου 3-4 λεπτά από τη μία πλευρά και άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.
Αν δεν θέλετε να αναποδογυρίσετε την ομελέτα σας, για να μην χαλάσει το σχήμα της, σκεπάστε το τηγάνι με ένα καπάκι, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε για 2-3 λεπτά μέχρι να ψηθεί με τους ατμούς και η επάνω πλευρά.
Μόλις είναι έτοιμη, πασπαλίστε με λίγο φρέσκο μαϊντανό

Υλικά
4 αβγά
7-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 κ.τ.σ γάλα
1 κούπα μανιτάρια (όχι κονσέρβα) ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι μικρό κομμένο σε ροδέλες