Αν τα χοιρινά φιλέτα δεν είναι λεπτά θα πρέπει να τα χτυπήσουμε. Βάζουμε ένα-ένα ανάμεσα σε σακούλα τροφίμων και τα χτυπάμε με σφυρί κρέατος, τόσο ώστε να έχουν πάχος κάτω από 1 εκατοστό
Σε ένα πιάτο βάζετε το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι
Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύετε τα αυγά με το γάλα και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι
Σε ένα τρίτο πιάτο ανακατεύετε τη φρυγανιά, την πάπρικα, το μοσχοκάρυδο και τη σκόνη σκόρδου
Βουτάτε ένα-ένα τα φιλετάκια με τη σειρά στο αλεύρι, και το γυρνάτε να πάει παντού
Στη συνεχεία το βουτάτε στο αυγό-γάλα να σκεπαστεί καλά
Μετά τα γυρνάτε στο μείγμα της φρυγανιάς και πάλι να πάει παντού. Το γυρνάτε με ένα πιρούνι για να μην κολλάει πάνω στο χέρι σας η φρυγανιά
Ζεσταίνετε το λάδι και βάζετε μέσα ένα κλωναράκι θυμάρι, για 1 λεπτό απλά να αρωματιστεί το λάδι
Ψήνετε τα σνίτσελ στο τηγάνι με ζεστό λάδι (170 βαθμούς) για 3 λεπτά την κάθε πλευρά
Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές και λεμόνι
Υλικά
5 χοιρινά φιλέτα περίπου 700 γραμμάρια
2 αυγά
2 κούπες γάλα
2 κούπες αλεύρι
Τριμμένη φρυγανιά
Φρέσκο θυμάρι
1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
Μισό κουταλάκι μοσχοκάρυδο
Μισό κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι και πιπέρι