Πλύνετε καλά και τρίψτε τα κολοκύθια στον τρίφτη
Στύψτε τα καλά να φύγουν τα περιττά ζουμιά
Ψιλοκόψτε τον άνηθο, το μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και βάλτε τα όλα μαζί σε ένα μπολ
Προσθέστε δυόσμο, μάραθο, αλάτι, πιπέρι, λάδι, φρυγανιά και αλεύρι (όσο χρειάζεται για γίνει ένα σφιχτό μείγμα) και ανακατέψτε τα
Σκεπάστε τα με μεμβράνη και βάλτε τα στο ψυγείο για μισή ώρα
Βάλτε το λάδι να κάψει, πλάστε και αλευρώστε τους κεφτέδες και τηγανίστε τους
Υλικά
2 κολοκύθια πράσινα μεγάλα
Μισό ματσάκι άνηθο
Μισό ματσάκι μαϊντανό
Δυόσμο φρέσκο ή ξερό
Μάραθο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα μεγάλα
1 σκελίδα σκόρδο
Φρυγανιά
Αλεύρι φαρινάπ
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι