Αρχικά βράζουμε τις πατάτες.
Τις βγάζουμε από την κατσαρόλα και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Μόλις κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε
Στη συνέχεια τις κομματιάζουμε στο μίξερ ή τις χτυπάμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε στο μπλέντερ τον ταραμά, το κρεμμύδι και τον άνηθο. Ξεκινάμε το χτύπημα ρίχνοντας σταδιακά το ελαιόλαδο μέχρι να πολτοποιηθούν όλα τα υλικά
Τέλος προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας νερό και χυμό λεμονιού και η ταραμοσαλάτα μας είναι έτοιμη
Υλικά
3 κουταλιές της σούπας γεμάτες λευκός ταραμάς
6 βρασμένες πατάτες με τη φλούδα τους
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας νερό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι ( θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)