Πατατοπιτάκια με πουρέ, τυρί και καπνιστή γαλοπούλα
Βράσε το γάλα με το νερό και τη γαλοπούλα και πρόσθεσε σε αυτό την φέτα και τα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού.
Ρίξε τον πουρέ και ανακάτεψε.
Στο μεταξύ πολτοποίησε στον πολυκόφτη τις πιπεριές μαζί με το ελαιόλαδο, το σκόρδο και την γραβιέρα
Τέλος άλειψε κάθε φύλλο με λίγο ελαιόλαδο, στρώσε κατά μήκος την κρέμα και τύλιξε αναλόγως σε σφιχτά ρολά.
Ράντισε με λίγο νερό και ψήσε στους 180 για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσοκίτρινο χρώμα
4 κόκκινες πιπεριές
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2κούπα τριμμένη γραβιέρα
1 συσκευασία πουρέ 350γρ.
Νερό 250γρ.
Γάλα 250γρ
Γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε μικρά κομμάτια
100 γρ.φέτα
Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού ψιλοκομμένα
1 συσκευασία φύλλο κρούστας
Ελαιόλαδο για άλειμμα
Αλάτι
Πιπέρι
(Από τον chef Κυριάκο Μελά)