Τεμπέλικη καρμπονάρα

http://sydagesgr.blogspot.com/2017/01/tempeliki-makaronada.html

Βράζουμε ότι είδος μακαρόνια θέλουμε για 13' λεπτά

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο ή βούτυρο, ότι αλλαντικό θέλουμε (ζαμπόν, σαλάμι, μπέικον, λουκάνικο κ.α) για περίπου 2' λεπτά. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με αλατοπίπερο, ανακατεύοντας καλά για περίπου 5' λεπτά.
Αδειάζουμε το τηγάνι με τα τσιγαρισμένα αλλαντικά και την κρέμα γάλακτος, στα βρασμένα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.

Αν θέλουμε προσθέτουμε τριμμένο τυρί και μαϊντανό
Είμαστε έτοιμοι!

Υλικά
500 γρ. μακαρόνια
200 γρ. ζαμπόν ή σαλάμι ή μπέικον ή λουκάνικο σε μικρά κομμάτια
250 ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Τυρί τριμμένο
Μαϊντανό