Κοτόπουλο με μέλι μουστάρδα και πάπρικα
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε φέτες. Ρίχνουμε σιγά σιγά από πάνω όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά για 5 λεπτά περίπου.
Μόλις το κοτόπουλο αρχίσει να ροδίζει χαμηλώνουμε θερμοκρασία και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό (προσοχή να μην καίει πολύ το λάδι όταν ρίξουμε το νερό).
Ανεβάζουμε θερμοκρασία, κλείνουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Το ελέγχουμε μήπως πιει το νερό και αν χρειαστεί προσθέτουμε.
Στην συνέχεια αφαιρούμε το καπάκι και ανακατεύουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να πιει το ζουμί και είναι έτοιμο
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου
3 κουτ.σούπας μουστάρδα
2 κουτ.σούπας πάπρικα
1 κουτ.σούπας μέλι
Το χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι