Σπανακόπιτα με σιμιγδάλι (χωρίς φύλλο)

Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το σπανάκι και τα μυρωδικά χόρτα που θα χρησιμοποιήσουμε

(παπαρούνες ή καυκαλήθρες)

Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα κρεμμυδάκια με τον άνηθο

Τα ψιλοκόβουμε όλα και τα βάζουμε σε μια μεγάλη λεκάνη

Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα, αλατίζουμε ελαφρά, προσθέτουμε και το ελαιόλαδο κι ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το σιμιγδάλι

Ανακατεύουμε και πάλι

Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και ρίχνουμε αυτό το μείγμα στο σπανάκι

Ανακατεύουμε πολύ καλά και στρώνουμε αυτό το μείγμα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε το οποίο έχουμε λαδώσει και πασπαλίσει με σιμιγδάλι

Πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι την επιφάνεια της πίτας, για πιο τραγανή κρούστα

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 35 περίπου λεπτά