Μακαρόνια (αχιβάδες ή πένες) με σπανάκι και αρακά
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας, αχιβάδες ή πένες για 12 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε
Βάζουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να κάψει
Ρίχνουμε μέσα ελαιόλαδο, σπανάκι, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά και τα ζυμαρικά, προσθέτουμε αλατοπίπερο αν χρειάζεται και ανακατεύουμε
Περιμένουμε λίγο μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς, προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε
Υλικά
350 - 500 γρ. ζυμαρικά αχιβάδες ή πένες, βρασμένα
300 γρ. φρέσκο σπανάκι
100 γρ. αρακά, κατεψυγμένο
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι