Μους σοκολάτας με κουβερτούρα και κρέμα γάλακτος

http://sydagesgr.blogspot.com/2017/01/mous-sokolata.html

Μους σοκολάτας με κουβερτούρα και κρέμα γάλακτος
Ξεχώρισε τα ασπράδια από τους κρόκους και χτύπησε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα.
Στη συνέχεια χτυπάς την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και σε ένα άλλο μπολ χτυπάς τους κρόκους με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφράτοι


Λιώνεις την κουβερτούρα σοκολάτας σε ένα μπεν μαρί και την προσθέτεις στην χτυπημένη κρέμα γάλακτος, έπειτα προσθέτεις τους χτυπημένους κρόκους και ανακατεύεις καλά.
Στο τέλος προσθέτεις τη μαρέγκα ανακατεύοντας σιγά σιγά.
Τοποθετείς τη μους σε μπολάκια και την βάζεις στο ψυγείο. Μετά από τρεις ώρες περίπου θα είναι έτοιμη για κατανάλωση.
Διακόσμησε με λευκή τριμμένη σοκολάτα, ή με φρούτα ή με ένα φυλλαράκι δυόσμου

4 αυγά
500γρ. κουβερτούρα
500 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη