Μους σοκολάτας με κουβερτούρα και κρέμα γάλακτος
Ξεχώρισε τα ασπράδια από τους κρόκους και χτύπησε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα.
Στη συνέχεια χτυπάς την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και σε ένα άλλο μπολ χτυπάς τους κρόκους με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφράτοι
Στο τέλος προσθέτεις τη μαρέγκα ανακατεύοντας σιγά σιγά.
Τοποθετείς τη μους σε μπολάκια και την βάζεις στο ψυγείο. Μετά από τρεις ώρες περίπου θα είναι έτοιμη για κατανάλωση.
Διακόσμησε με λευκή τριμμένη σοκολάτα, ή με φρούτα ή με ένα φυλλαράκι δυόσμου
4 αυγά
500γρ. κουβερτούρα
500 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη