Ριγκατόνι στο φούρνο με κιμά και παρμεζάνα

http://sydagesgr.blogspot.com/2017/01/rigkatoni-fournou.html

Βράζουμε τα ριγκατόνι 12 λεπτά περίπου, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με λίγη από την παρμεζάνα και το κίτρινο τυρί


Παίρνουμε μια φόρμα (αυτή που κάνουμε το κέικ που ξεκουμπώνει) την βουτυρώνουμε και τοποθετούμε τα μακαρόνια κάθετα, το ένα δίπλα στο άλλο σε όλη την επιφάνεια της φόρμας.
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι, προσθέτουμε και τον κιμά να σοταριστεί και ρίχνουμε το κονκασέ με μια κουταλιά ketchup, τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε ώσπου να πακτώσει αρκετά.
Ρίχνουμε το μείγμα του κιμά πάνω στα μακαρόνια και από πάνω μπόλικα από τα τριμμένα τυριά μας.
Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα από πάνω

ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια ζυμαρικά ριγκατόνι
1/2 κιλό κιμά ανάμικτο
400 γραμμάρια ντοματάκι κονκασέ
1 κρεμμύδι
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Κανέλα
Κέτσαπ
Τριμμένη παρμεζάνα
Τριμμένο κίτρινο τυρί