Ομελέτα με μανιτάρια κρεμμύδι και θυμάρι

http://sydagesgr.blogspot.com/2017/04/omeleta.html

Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να μαραθούν
Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι


Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά και το γάλα με σύρμα
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ψήνουμε για 2-3 λεπτά.
Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200 °C και τοποθετούμε το τηγάνι στην πάνω σχάρα, καλύπτοντας το χερούλι του με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά, αποσύρουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε

Υλικά
2 αυγά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
100 ml γάλα
Μισό κρεμμύδι ξερό
5-6 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι