Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190°C. Λιώνετε ξεχωριστά τις δύο σοκολάτες σε μπεν μαρί και τις αφήνετε να κρυώσουν
Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσει και ρίχνετε μερικές σταγόνες από το πικραμύγδαλο και ένα ένα τα αβγά. Προσθέτετε τέλος το αλεύρι και την πούδρα των αμυγδάλων. Ανακατεύετε
Χωρίζετε το μείγμα στα δύο και το προσθέτετε στα μπολ με τις λιωμένες σοκολάτες. Ζυμώνετε τα μείγματα καλά, τα πλάθετε σε δύο μπάλες και τα σκεπάζετε ξεχωριστά με μεμβράνη κουζίνας. Τα αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
Κατόπιν τα πλάθετε σε μικρά ομοιόμορφα μπαλάκια και τα απλώνετε σε ταψιά, σκεπασμένα με λαδόκολλα.
Ψήνετε τα κουραμπιεδάκια στον προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά. Τα πασπαλίζετε με την άχνη και τα αφήνετε να κρυώσουν σε σχάρα.
Υλικά
150γρ. Κουβερτούρα
150γρ. Λευκή Κουβερτούρα
230γρ. Βούτυρο φρέσκο μαλακωμένο
230γρ. Ζάχαρη
4 αβγά
Εσάνς πικραμύγδαλου
400γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100γρ. αμύγδαλα αλεσμένα σε πούδρα
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα