Σπιτικοί Λουκουμάδες

https://sydagesgr.blogspot.com/2018/03/blog-post_3.html

Σε ένα μπολ ανακατεύετε με ένα κουτάλι το γάλα και το λάδι. Κατόπιν, προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύετε, μέχρι το μείγμα να γίνει πηχτό




Σκεπάζετε το μπολ με μια πετσέτα και το αφήνετε μέχρι να φουσκώσει.
Υπολογίστε το πολύ σε μία ώρα.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε κατσαρόλα ρίχνετε μπόλικο λάδι και το αφήνετε να ζεσταθεί. Μόλις, είναι έτοιμο παίρνετε ένα κουτάλι της σούπας, το βρέχετε σε ένα ποτήρι με νερό που έχετε και παίρνετε από το μείγμα. Το ρίχνετε στο τηγάνι. Κάθε φορά, που θα παίρνετε μείγμα, θα βρέχετε το κουτάλι, για να μη σας κολλήσει.

Σε ένα ταψί, στρώνετε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Μόλις οι λουκουμάδες πάρουν το χρυσαφί χρώμα, τους βγάζετε με τον κεψέ και τους αφήνετε στο χαρτί, μέχρι να απορροφήσουν το λάδι.

Τους σερβίρετε με μέλι, κανέλα ή λιωμένη σοκολάτα

Υλικά
1μιση ποτήρι του νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι του νερού γάλα χλιαρό
1μιση κουτ.σούπας λάδι
Λάδι για το τηγάνισμα (κατά προτίμηση σπορέλαιο)