Παγωτό σοκολάτα με ζαχαρούχο γάλα


Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το ζαχαρούχο γάλα με το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς. Αν θέλετε προσθέστε τη βανίλια και συνεχίζετε το ανακάτεμα



Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα.
Ρίχνετε το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύετε με μια σπάτουλα απαλά.
Μόλις είναι έτοιμο ,βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Σερβίρετε σε μπολάκια ή χωνάκια και διακοσμήστε το με αποξηραμένα φρούτα, πολύχρωμη τρούφα ή σιρόπι σοκολάτας!

Υλικά
2 κούπες (470ml) παγωμένη κρέμα γάλακτος
1 κουτί (300 ml) ζαχαρούχο γάλα
Μισή κούπα σκόνη κακάου
1 κ.τ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ( προαιρετικά )