Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.



Μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε τα κομμάτια του χοιρινού και σοτάρουμε μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα γύρω γύρω.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον πελτέ ντομάτας συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά ακόμη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές και το σκόρδο και ύστερα από 2 λεπτά σβήνουμε με τη μισή περίπου ποσότητα του κρασιού.
Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις ντομάτες και τα μυρωδικά.
Τέλος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα του κρασιού με το ζωμό κοτόπουλο.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά στα μισά και σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστεί η περιττή υγρασία και δέσει η σάλτσα του φαγητού.
Σερβίρουμε σε μικρά μπολάκια ως ορεκτικό ή σε ρηχά πιάτα ως κυρίως πιάτο.

Υλικά
500 γρ. Χοιρινός λαιμός, σε κύβους
500 ml Λευκό κρασί
100 ml Ελαιόλαδο
2 κ.γ. Πελτέ ντομάτας
2 Ντομάτες, σε μέτριους κύβους
2 Πράσινες πιπεριές
2 Κόκκινες πιπεριές
2 Σκελίδες σκόρδο
1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 Ζωμό κοτόπουλο
Λίγο κύμινο, τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
Μπούκοβο