Βράζουμε το κοτόπουλο σε ένα κατσαρολάκι με 1 λίτρο νερό

Μόλις είναι έτοιμο (το δοκιμάζουμε αν τρυπιέται εύκολα), βγάζουμε το κοτόπουλο από το κατσαρολάκι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Το ζωμό το φυλάμε χωριστά.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουοκ τσιγαρίζουμε το βούτυρο με το κρεμμύδι και τις πιπεριές (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μερικούς κόκκους καλαμπόκι).

Μόλις μαλακώσουν τα υλικά προσθέτουμε το ριζότο ωμό και τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.

Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο από τον ζωμό στο τηγάνι μέχρι να καλυφθεί το ριζότο.

Μόλις το ριζότο απορροφήσει τον ζωμό προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι.

Συνεχίζουμε ρίχνοντας λίγο λίγο ζωμό μέχρι να γίνει το ριζότο. Δηλαδή προσθέτουμε λίγο ζωμό, μόλις απορροφηθεί δοκιμάζουμε το ριζότο, αν δεν είναι έτοιμο ρίχνουμε κι άλλο ζωμό κ.ο.κ. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε όλο τον ζωμό.

Μόλις το ριζότο ψηθεί, αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε.

Μπορούμε να γαρνίρουμε με μαϊντανό ή τριμμένο τυρί

Υλικά

1 στήθος κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φρέσκο
1 φλιτζάνι ριζότο
Μισή κόκκινη πιπεριά
Μισή κίτρινη πιπεριά
Μισή πορτοκαλί πιπεριά
Αλάτι
Πιπέρι